Dark Napisal/-a: Manjše mi je uspelo pokončati, večjih pa ne.
Clownfish Napisal/-a:Dark Napisal/-a: Manjše mi je uspelo pokončati, večjih pa ne.
NaOH nasičeno raztopino v telo aiptasije in bo odmrla.
Uporabiš brizgo z iglo. Zapičiti moraš iz strani v telo in vanjo spustiti nekaj te raztopine.
Če raztopina pride iz aiptasie si jo preluknjal in bo manj učinka.
Tudi če jo zapičiš skozi usta ne bo dosti učinka.
Pri pravilni obdelavi je 100% učinek.
Če pa si uspel se zvije v kupček in čez las jo kar zmanjka.
Dark Napisal/-a:... o rostratusu ne razmišljam več.
Dark Napisal/-a:Tvoja tehnika je sigurno učinkovita, v mojem akvariju pa ne pride v poštev. Večino veternic ne dosežem s strani.
Clownfish Napisal/-a:Dark Napisal/-a:Tvoja tehnika je sigurno učinkovita, v mojem akvariju pa ne pride v poštev. Večino veternic ne dosežem s strani.
Hmm vzameš daljšo iglo in jo malo zviješ.. pa je..
Bojan Napisal/-a:V kolikor boš dobil pravo kljunato ribico, potem so po mojem mnenju ostale metode delne odstranitve te nadloge nepotrebne. Kljunata ribica bo kmalu eliminirala vse dosegljive aiptasije. Po mojem mnenju celo velja, da več kot bo hrane za kljunato ribico, bolje bo.
Dark Napisal/-a:Danes sem čistil akvarij in v enem izmed prelivov našel množico aiptasij. Kot kaže, so se pred rostratusom umaknile v varno zavetje preliva. Nekaj sem jih uspel odstraniti, vseh pa ne, saj zaradi cevi ne morem do njih. Torej: enkrat lastnik aiptasij, vedno lastnik aiptasij...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost