Hvala svima (opet)
Evo da malo još napišem o akvariju, njega sam napravio unazad nešto više od godinu dana a pošto mi je bilo teško naći bilo kakve informacije dosta sam lutao

.
Slučajno sam naletio na elegancereef i Bluereefa i od tog trena mi je pomalo sve krenulo na bolje. Na tom forumu sam upoznao dosta kvalitetnih ljudi koji su mi puno pomogli.
Znam da ću neke zaboraviti ali moram spomenuti da osim Bluereefa veliku pomoč u informacijama (a i u fragovima) sam dobio od Jasenke, a npr. moju prvu ribu mi je poslao XXL iz Zagreba a prve koralje koje sam metnuo u akvarij mi je donio Hornet.
Bilo je tu još dosta ljudi s kojima sam kontaktirao Serrasalamus, Atos, Brada, Fast i još dosta drugih.
U zadnje vrijeme puno mi pomažu Lela i Željko iz rijeke a osim ER-a član sam i novog foruma Artreef.
Eto ako sam koga zaboravio neka se ne ljuti jer baveči se s ovim hobijem upoznao sam dosta ljudi a s nekima sam postao usudim se reči i dobar prijatelj.
Što se tiće slika koralja odnosno acropora problem mi je što su dani sada produžili a svijetlo mi se gasi oko 21.30 h dok je još skoro dan pa nikako da uslikam koralje jer mi vanjsko svijetlo stvara odsjaj na akvariju.