Aquaforest Synthetic Reef Rock

Aquaforest Synthetic Reef Rock

OdgovorNapisal/-a wix dne 16 dec 2015 18:27

Umetno kamenje odlično nadomesti pravo koralno kamenje. Zaradi izredne poroznosti in lahkotnosti materiala je popolno za učinkovito filtracijo in odlično za izgradnjo koralnega grebena v vašem akvariju.

Z nakupom umetnega kamenja vaš akvarij ne izgubi na funkcionalnosti filtracije. V bistvu z večjo poroznostjo materiala celo pridobite večjo površino kot pri naravnem kamenju, obenem pa naravi prizanesete škodo, ki jo povzročajo podjetja s prekomernim izplenom kamenja iz naravnih koralnih grebenov.

Struktura in poroznost omogočata naselitev aerobnih in anaerobnih bakterij. Kamenje je tudi odličen substrat za druge vrste koristnih mikroorganizmov.
Z uporabo umetnega kamenja je ciklanje akvarija bistveno krajše, težave s parametri vode, patogeni in nezaželenimi organizmi, ki se pojavljajo pri uporabi živega kamenja, pa niso prisotne.

Aquaforest Synthetic Rock olajša postavitev, saj ga lahko oblikujete, režete in lepite po želji. Z njim lahko ustvarite oblike grebenov kot jih z naravnim kamenjem ni mogoče.

DSC_0004.jpg
Uporabniški avatar
wix
 
Št.: 82
Pridružen: 10 jan 2010 23:38
Izkušnje: >15 let

Vrni se na Splošna diskusija

Kdo je online

Po forumu brska: Google [Bot] registriranih in 1 gost